Beste student en scholier!

Ben je vastgelopen met het schrijven van je scriptie, profielwerkstuk of afstudeerverslag?
Sta je juist aan het begin van een scriptie, werkstuk of afstudeertraject en weet je niet waar je moet beginnen?
Heb je hulp nodig bij het schrijven of redigeren van je tekst?
Ik bied jullie mijn diensten aan! Uiteraard tegen een leuk studententarief!

Ik richt mij op het coachen, helpen en begeleiden bij werkstukken en scripties, en meer in het algemeen het schrijven en redigeren van artikelen en teksten. Ook huiswerkbegeleiding en mentoring behoort tot de mogelijkheden. Ik doe dit op een zeer breed gebied, van middelbare scholieren tot MBO-, HBO- en universitaire studenten.

Hoewel ik van huis uit historica ben, heb ik een zeer brede algemene kennis en interesse en is (bijna) niets me te gek! Ik ben in staat om me jouw onderwerp in korte tijd eigen te maken en je te helpen met het (her)structureren of schrijven van je tekst. Ik kan snel schakelen en me inwerken in een nieuw onderwerp en schrijf helder, vlot en makkelijk leesbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Ik vind dit heel erg leuk werk en enerverend om te doen, ook vanwege het contact met studenten en scholieren!

Ik heb ervaring met het succesvol coachen van studenten en scholieren van uiteenlopende disciplines en niveaus (van HAVO/ VWO tot Bachelor/ Master):

 • Universiteit van Amsterdam
 • Hogeschool van Amsterdam
 • Vrije Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • NCOI (opleidingen door het hele land)
 • INHolland
 • Haagse Hogeschool
 • Fontys Hogeschool Eindhoven
 • Hogeschool HBO Nederland
 • STOAS Wageningen
 • Volwassenonderwijs Tilburg

Ben je geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op met CoProductie!

Zie hieronder een paar reacties van enthousiaste studenten:

“Colette reageert vlot en geeft duidelijke aanwijzingen. Ik kan Colette van harte aanbevelen wanneer je nog met je onderzoek moet beginnen of wanneer je met vragen zit.”
student aan INHolland


"Colette heeft maar een half woord nodig en begrijpt dan precies wat je bedoelt en vult je aan en helpt je precies waar je het net even nodig hebt. Ze weet van een onsamenhangende en ongestructureerde tekst een mooi en kloppend verhaal te maken. Ze heeft een positieve en zeer motiverende uitwerking op mij en heeft mij door mijn scriptie dipjes heen kunnen trekken. Ze komt altijd haar afspraken na en verdiept zich in het onderwerp en de tekst waardoor ze ook goede inhoudelijke adviezen kan geven. Ze kijkt ook verder dan alleen een stukje tekst en denkt met je mee. Kortom, ze is gewoon een top coach!!!"
studente NCOI


"Colette heeft mij prima begeleid en heeft mij goed geholpen zodat ik verder kon met schrijven. De stukken worden voorzien van goede feedback en afspraken zijn helder en worden altijd nagekomen. Daarvoor ben ik haar erg dankbaar."
Anita von Eugen, MLI opleiding STOAS Wageningen


“Colette heeft mij ontzettend goed geholpen. Ze is zeer flexibel, geeft snel en duidelijke feedback en komt haar afspraken altijd na. Ik zou Colette aan iedereen aanraden of het nou is om een stuk te redigeren of wanneer je vast loopt tijdens een onderzoek.”
Suzanne van der Molen Kuipers, INHolland

"Beste lezer, ik heb de hulp van Colette ingeroepen toen ik mijn tweede masterclassexamen terugkreeg: een 5. De informatie die ik vanuit het opleidingsinstituut kreeg was niet voldoende om een juiste structuur en vraagstelling te formuleren in het examenstuk. Colette heeft mij geholpen om een juiste structuur toe te passen en het stuk wetenschappelijk op te stellen qua bewoording en onderbouwin. Ik kan jullie aanraden haar hulp in te roepen."
Kees Overdulve, MCC student NCOI Business school